Αντλλακτικα - Tuning Parts - Street & Circuit, Hellas, Greece, Ελλαδα
Honda Acura RSX Quaife ATB Μπλοκέ Διαφορικό/Limited Slip Diff
Κωδικός: QDF9UΚριτικές

You'll be amazed by how much power you loose without one.
If your thinking about getting one then don't.... just do it - SeatCupra.net

Totally silent
Car doesn't squirm at all now when pulling away with full WOT. Its dead straight and feels fully planted. Can't feel any power loss either so TC mustn't be grafting too much now.
Car feels a lot more planted on the road and no longer tramlines or hunts the grooves in the road. Generally feels less 'floaty' at speed.
Generally feels better - Piston Heads

Compare Prices & Buy This Product on ebayClick here for tips for buying from sellers in the USAKey Points

Faster acceleration
More stable braking
More braking power

Manufacturer Product CodeΚωδικός Κατασκευαστή / Manufacturer Product Code

QDF9U

Product ManufacturerBrand

Quaife

S&C Product CodeΚωδικός S&C / S&C Product Code

QDF9U_124

Delivery TimeCompany's Home Country

England

Product Type: Limited Slip Differential


Προδιαγραφές / Specs

Lifetime Warranty Covers:
Any Power Stock to 1000BHP+
Any Use including Drag, Drift, Rally, Circuit
Only warranty conditions are that the diff is not modified in any way and that it is used with correct oilTechnical Drawing, please check it matches your differential


Οφέλη / BenefitsΟφέλη / Benefits

Από τα συμβατικά αυτοκίνητα έως τα εξειδικευμένα αυτοκίνητα τύπου drag και τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, τα διαφορικά Quaife ATB καθιστούν εφικτή τη μετάδοση μέγιστης ισχύος στο οδόστρωμα ή στην πίστα. Φανταστείτε, ΜΗΔΕΝΙΚΟ σπινάρισμα των τροχών όταν βγαίνετε από διασταυρώσεις, τεράστιο κράτημα όταν επιταχύνετε από το σημείο εκκίνησης, ΜΗΔΕΝΙΚΟ σπινάρισμα όταν επιταχύνετε σε στροφές, τεράστια αύξηση στο κράτημα όταν οδηγείτε σε συνθήκες βροχής ή/και χιονιού. Ένα διαφορικό Quaife ATB θα μεταμορφώσει το αυτοκίνητό σας.

Τα μπλοκέ διαφορικά Quaife αποτελούν την ΟΥΣΙΩΔΗ συνιστώσα, όσον αφορά το θέμα της μεγιστοποίησης των επιδόσεων του αυτοκινήτου σας, είτε πρόκειται για καθημερινή οδήγηση, είτε για αγώνες drag, drift ή πίστας.


Βίντεο, εικόνες, σύνδεσμοι / VideoΒίντεο, εικόνες, σύνδεσμοι / Video


Features

-Περιορισμένη εγγύηση διάρκειας ζωής
-ΧΩΡΙΣ πλάκες ή συμπλέκτες να υφίστανται φθορά (η λειτουργία των διαφορικών Quaife ATB βασίζεται σε γρανάζια και δεν απαιτείται συντήρηση)
-Ομαλή επενέργεια για απόλυτο έλεγχο
-Χωρίς το τίναγμα που συναντά κανείς στα διαφορικά τύπου πλάκας ή συμπλέκτη
-Βελτιώνει την ικανότητα των συστημάτων ελέγχου πρόσφυσης του αυτοκινήτου και ευστάθειας (εάν υπάρχουν).


Συχνές Ερωτήσεις / Common Questions

Ε. Τι γίνεται στην περίπτωση που τα ανταλλακτικά δεν ταιριάζουν στο αυτοκίνητο μου ή μου έχετε στείλει λάθος προιόντα;
Α. Αν το λάθος είναι δικό μας, θα αντικαταστήσουμε τα λάθος ανταλλακτικά με τα σωστά χωρίς χρέωση. Αν τα σωστά ανταλλακτικά δεν είναι διαθέσιμα, θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας αφου μας επιστρέψετε πρώτα τα προιόντα που έχετε λάβει στην αρχική τους συσκευασία, εκτός απο το κόστος των μεταφορικών ή άλλων χρεώσεων. Μπορεί να σας ζητήσουμε πληροφορίες και/ή φωτογραφίες για να σας βοηθήσουμε.

Ε. Για πόσο καιρό ισχύει η εγγύηση;
Α. Ολα τα ανταλλακτικά έχουν εγγύηση τουλάχιστον για ένα έτος για κατασκευαστικές ατέλειες. Πολλά ανταλλακτικά φέρουν εγγύηση εφ'όρου ζωής.

Ε. Τι γίνεται στην περίπτωση που έλαβα τα ανταλλακτικά αλλά άλλαξα γνώμη και θέλω να τα επιστρέψω;
Α. Εφόσων η συσκευασία δεν έχει σχιστεί ή καταστραφεί και το προιόν δεν έχει ανοιχτεί και χρησιμοποιηθεί μπορείτε να τα επιστρέψετε. Θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας εκτός από το κόστος των μεταφορικών ή άλλων χρεώσεων και εκτός απο τα χρήματα της προκαταβολής που δώσατε κατά την παραγγελία σας (αν δώσατε προκαταβολή). Τα προιόντα θα πρέπει να επιστραφούν εντός 14 ημερών απο την παραλαβή. Η ρύθμιση και τα έξοδα της επιστροφής των προιόντων σε εμάς είναι ευθύνη του πελάτη. Ολα τα προιόντα που στέλνουμε, είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ συσκευασμένα για να αποφύγουμε οποιαδήποτε καταστροφή του προιόντος ή της συσκευασίας του, γι'αυτό σας παρακαλούμε να κρατήσετε τη συσκευασία τους και να την χρησιμοποιήσετε σε περίπτωση που αποφασίσετε να επιστρέψετε τα προιόντα.

Ε. Πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά ως την πόρτα μου;
Α. Για τα περισσότερα προιόντα που παραδίδονται στην ηπειρωτική Ελλάδα τα μεταφορικά είναι €7,90 και για τα νησιά €11,90. Αν θέλετε να αγοράσετε άλλα προιόντα συνήθως χρεώνουμε μεταφορικά για το μεγαλύτερο/βαρύτερο είδος. Για παράδειγμα αν θέλετε να παραγγείλετε αμορτισέρ και ελατήρια, θα χρεώσουμε μεταφορικά μόνο για τα αμορτισέρ και τα ελατήρια θα παραδοθούν δωρεάν. Για να μάθετε την τιμή ακριβώς, μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό και να την δείτε κατά το checkout ή να μας τηλεφωνήσετε στο 2310 854 719

0.0000

Αγοράστε αυτό το προιόν αν θέλετε / Buy If You Want

-Ταχύτερη επιτάχυνση
-Ταχύτεροι χρόνοι κάλυψης γύρων
-Ταχύτεροι χρόνοι κάλυψης 1/4 μιλίου
-Υψηλότερες ταχύτητες εξόδου από στροφές

REF:79830


Γράψτε μια νέα κριτική
Quaife Honda - Μπλοκέ Διαφορικά Quaife