Αντλλακτικα - Tuning Parts - Street & Circuit, Hellas, Greece, Ελλαδα
Shipping & Returns Shipping & Returns
Shipping & Returns Information

Επιστροφές/ Εγγυήσεις/ Εγγυητής

1. Επιστροφές
Προϊόντα που δεν τα θέλετε και τα έχετε παραλάβει πρέπει να αναφερθούν σε εμάς γραπτώς μέσα σε 7 μέρες από την παραλαβή. Κρατούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την επιστροφή αν δεν γίνει η ενημέρωση σε μας μέσα σε αυτό το διάστημα. Το κόστος επιστροφής των προϊόντων με ασφάλεια σε εμάς είναι δική σας υπευθυνότητα. Μπορεί να μην είμαστε σε θέση να δεχτούμε την επιστροφή ζημιωμένων αγαθών που έχουν δοθεί στην συγκεκριμένη σας παραγγελία ή ζημιώθηκαν κατά την μεταφορά ή τοποθέτηση από εσάς ή τον τεχνικό σας. Τα ανταλλακτικά πρέπει να επιστραφούν σφραγισμένα όπως παραλήφθηκαν. Κάποια ειδικά παραγγειλόμενα ανταλλακτικά που έχουν σταλεί μπορεί να μην είναι επιστρεφόμενα βασισμένα στην πολιτική της κατασκευάστριας εταιρίας.

Όπου τα αγαθά είναι ελαττωματικά, ο αγοραστής συμφωνεί να επιστραφούν για επιθεώρηση και αναφορά (χωρίς εμείς να αντικαθιστούμε τα προϊόντα πριν από αυτή την επιθεώρηση). Ο αγοραστής επίσης δέχεται ότι είναι λογικό να ενημερωνόμαστε για οποιαδήποτε μεσολάβηση, ελάττωμα ή αποτυχία πριν επικοινωνήσει με τρίτα πρόσωπα και επί προσθέτως μας επιτρέπει να επισκευάσουμε το ελάττωμα, την αποτυχία ή την μεσολάβηση.

2. Εγγυήσεις και Εγγυητές
Όλες οι εγγυήσεις για τα προϊόντα προμηθεύονται εξ ολοκλήρου από τους κατασκευαστές ή Έλληνες εισαγωγείς και είναι αντικείμενα των όρων και συνθηκών τους. Αν θελήσετε να προωθήσετε ένα αίτημα εγγύησης θα ενεργήσουμε εκ μέρους σας και θα μεταχειριστούμε όλες τις αιτήσεις σαν επείγουσες. Αγαθά που επιστρέφονται με εγγύηση πρέπει να συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς και πρέπει να επιστρέφονται με έξοδα του πελάτη. Αν ο κατασκευαστής αποφασίσει ότι η εγγύηση δεν έχει ισχύ τότε οποιαδήποτε διαδικασία δεν θα είναι νόμιμη. Δεν θα δεχτούμε οποιαδήποτε ευθύνη για εργατικά ή σχετικά κόστη που έχουν σχέση με το εγγυητικό αίτημα.

Ανταλλακτικά που έχουν μετατραπεί ή προσαρμοστεί από τον αγοραστή δεν θα έχουν εγγύηση από τον κατασκευαστή ούτε η Street and Circuit θα ευθύνεται για μελλοντικές αποτυχίες που οφείλονται στην μετατροπή αυτή.

Αποστολές

1. Αποστολές
Αναφέρουμε μέρες παράδοσης τις εργάσιμες μέρες. Αυτό σημαίνει κάθε μέρα εκτός Σαββάτου, Κυριακής και επίσημες αργίες. Θα σας ενημερώσουμε αμέσως για οποιαδήποτε καθυστέρηση και καινούργια ημερομηνία παράδοσης.

2. ‘Έλλειμμα και ζημιές κατά την μεταφορά
Όταν εσείς ή το άτομο που παραλαμβάνει τα αγαθά εκ μέρους σας υπογράψει την παραλαβή, δέχεστε ότι τα προϊόντα είναι χωρίς ζημιά και ότι όλα στην αποστολή έχουν παραληφθεί. Αν τα προϊόντα έχουν ζημιωθεί και μας ενημερώσετε κατόπιν υπογραφής δεν θα μπορούμε να έχουμε εξηγήσεις από την εταιρία courier. Παρακαλούμε να ελέγξτε τα αγαθά το γρηγορότερο δυνατό από την παραλαβή και ενημερώστε μας αν υπάρξει πρόβλημα. Αν δεν είστε το άτομο που υπέγραψε για την παραλαβή (όπως αποστολή σε συνεργεία) είναι δική σας η ευθύνη να εξασφαλίσετε ότι το άτομο που θα υπογράψει έχει ενημερωθεί και να γνωρίζει τι κάνει.

Συνέχεια