Αντλλακτικα - Tuning Parts - Street & Circuit, Hellas, Greece, Ελλαδα
Εγγύηση της Street and Circuit & 14 Day Money Back Guarantee
Εγγύηση της Street and Circuit - 14 Day Money Back Guarantee     

Εκτιμάμε ότι η εμπιστοσύνη είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για αγορές μέσω ιντερνέτ. Για να σας ησυχάσουμε εγγυώμαστε τα εξής:

1. Για παραγγελίες που δεχόμαστε online, ΠΡΩΤΑ θα σας τηλεφωνήσουμε για να επιβεβαιώσουμε τα στοιχεία της παραγγελίας σας προτού την προωθήσουμε. Αυτό γίνεται για να σιγουρευτούμε ότι θα σας στείλουμε τα σωστά προϊόντα αλλά και να σας δώσουμε την ευκαιρία για να μας κάνετε ερωτήσεις που μπορεί να έχετε. 

 2.   Επιστρέφουμε τα χρήματα σας μέσα σε 14 μέρες. Αν αλλάξετε γνώμη για οποιοδήποτε λόγο και δεν θέλετε τα προϊόντα που έχετε παραλάβει, μπορείτε να μας τα στείλετε πίσω και να τα έχουμε παραλάβει εμείς μέσα σε 14 ημέρες από τη μέρα που έχει εκδοθεί η απόδειξη ή τιμολόγιο πώλησης αγαθών και θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας εκτός όποιας προκαταβολής Η απόδειξη λιανικής πώλησης (από ιδιώτη) και από επαγγελματία δελτίο αποστολής για επιστροφή αγαθών θα πρέπει να συνοδεύει το προϊόν προς επιστροφή.

Η επιστροφή των προϊόντων προς εμάς, με ασφάλεια, είναι δική σας υπευθυνότητα και το κόστος επιστροφής βαρύνει εσάς, τον αγοραστή.
Διατηρούμε το δικαίωμα να μην δεχτούμε την επιστροφή ζημιωμένων αγαθών που έχουν ζημιωθεί κατά την μεταφορά ή τοποθέτηση από εσάς ή τον τεχνικό σας.
Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί αχρησιμοποίητο με όλη την αρχική συσκευασία όπως παρελήφθησαν αλλιώς δεν θα γίνονται δεκτά. Πέραν των 14 ημερών δεν δεχόμαστε επιστροφές. Δεν δεχόμαστε επιστροφές και δεν επιστρέφουμε χρήματα σε καμία περίπτωση για προϊόντα για τα οποία έχει γίνει ειδική παραγγελία από την κατασκευάστρια εταιρία, και σας έχουμε ενημερώσει εξ αρχής γι’ αυτό.

3.  Αν τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει κάνουν αρκετό παραπάνω χρονο για παράδοση, διαφορετικό της ημερομηνίας που σας έχουμε δώσει, είστε ελεύθεροι να ακυρώσετε την παραγγελία σας χωρίς καμία υποχρέωση.

4.   Όλα τα προϊόντα που πουλάμε φέρουν την εγγύηση που θέτει η κατασκευάστρια εταιρία. Όλες οι εγγυήσεις για τα προϊόντα προμηθεύονται εξ ολοκλήρου από τους κατασκευαστές και είναι αντικείμενα των όρων και συνθηκών τους. Όλα τα προϊόντα φέρουν εγγύηση από 1 χρόνο μέχρι εφόρου ζωής εγγύηση. Όλα τα προϊόντα είναι είναι 100% αυθεντικά. Δεν πουλάμε προϊόντα μαϊμού.  

5. Πληρωμή με αντικαταβολή. Για τους πελάτες μας από την Ελλάδα προσφέρουμε την υπηρεσία πληρωμή με αντικαταβολή για όλα τα προϊόντα που πουλάμε.

Δείτε επίσης:

Αποστολές & επιστροφές

Όροι χρήσεως

Συνέχεια