Αντλλακτικα - Tuning Parts - Street & Circuit, Hellas, Greece, Ελλαδα
Όροι και Συνθήκες/Terms & Conditions Όροι και Συνθήκες/Terms & Conditions

Terms and Conditions

Όροι και Συνθήκες

1. Γενικά
Παρακαλούμε διαβάστε αυτούς τους όρους και τις συνθήκες πριν δώσετε την παραγγελία σας. Δίνοντας την παραγγελία σας στην εταιρία μας συμφωνείτε με τους όρους και τις συνθήκες.

Οποιαδήποτε αναφορά στη Street and Circuit/ Εταιρία/ Εμπορία/ Εμείς θα σημαίνει τη διεύθυνση της Street and Circuit που πουλάει ή προμηθεύει τα ειδικά ανταλλακτικά μηχανών στην διάρκεια της συναλλαγής.

Οποιαδήποτε αναφορά σε Εσάς/ Αγοραστής θα σημαίνει το πρόσωπο που αγοράζει και του οποίου τα στοιχεία είναι με λεπτομέρεια στο αγοραστικό αίτημα.

Είμαστε προμηθευτές κυρίως non-standard(μη κοινών) αγαθών. Αυτό σημαίνει ότι, από την φύση τους, τα προϊόντα που προμηθεύουμε μπορεί να μην είναι απευθείας DIY εφαρμογής. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μετατροπές ή προσθήκες μπορεί να χρειαστούν ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό για σωστή τοποθέτηση. Για αυτό προτείνουμε τα προϊόντα που προμηθεύουμε θα πρέπει να είναι εφαρμοσμένα από ένα εξειδικευμένο άτομο.

Είμαστε πιστοί στο να κρατάμε την πολιτική μας. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για σας νόμιμα (σύμφωνα με τον κώδικά Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 1998). Δες την σελίδα για την εταιρική πολιτική για περισσότερες πληροφορίες.

Αυτοί οι όροι και συνθήκες δεν επηρεάζουν τα συνταγματικά σας δικαιώματα ως καταναλωτή. Εμπορικές πράξεις διέπονται από τον Ελληνικό Νόμο και οποιαδήποτε διαφωνία στην διεκπεραίωση θα επιλυθεί στα Ελληνικά δικαστήρια.

2. Παραγγελίες
Παραγγελίες μέσω του online καταστήματός μας είναι μόνο για τις προσφορές προς αγορά και δεν θα γίνονται δεκτές μέχρι να επιβεβαιώνουμε ή κάνουμε γνωστή γραπτώς από εμάς μέσα από τιμολόγιο ή δήλωση. Η αυτόματα παραγόμενη επιβεβαίωση του αιτήματος παραγγελίας είναι μία γνωστοποίηση ότι έχετε καταθέσει την παραγγελία και επιτρέπει σε εμάς να ελέγξουμε αν έχετε γράψει όλα τα στοιχεία σας σωστά.

Έχουμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε οποιαδήποτε παραγγελία οποιαδήποτε στιγμή. Αν έχει γίνει η πληρωμή, θα έχετε την πλήρη επιστροφή των χρημάτων σας άμεσα.

3. Πληρωμή
Δεν θα αποστείλουμε ή κρατήσουμε αγαθά αν δεν έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με χρέωση πιστωτικής κάρτας ή μεταφορά χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό.

4. Τιμές
Κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να κρατήσουμε τις τιμές και όλες τις πληροφορίες όσο πιο πρόσφατες γίνεται σε αυτή την ιστοσελίδα. Ωστόσο, περιστασιακά πληροφορίες από τους προμηθευτές μας μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, οπότε έχουμε το δικαίωμα να αλλάξουμε τα χαρακτηριστικά και τις τιμές στην ιστοσελίδα σε οποιαδήποτε στιγμή. Για τέτοιου είδους αλλαγές θα ενημερωθείτε το συντομότερο δυνατό.

5. Φ.Π.Α
Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α 21%

6. Περιορισμοί και Ευθύνες
Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι όλες οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας είναι σωστές. Παρόλα αυτά, δεν είμαστε υπεύθυνοι για την χρήση των πληροφοριών που έχουν δοθεί.

Συμβουλές που δίνονται από προσωπικό μας μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου βασίζεται εξ ολοκλήρου στις πληροφορίες που έχουν δοθεί από τον αγοραστή χωρίς επιβεβαιωμένο έλεγχο. Ως τέτοιο όλες οι συμβουλές που δίνονται είναι μόνο ενδεικτικές και θα πρέπει να ελέγχονται από τον αγοραστή πριν την παραγγελία. Όπου έχει δοθεί συμβουλή μετά από οπτικό έλεγχο από την εταιρία μας τέτοια συμβουλή θα είναι μόνο γνώμη.

Τα αγαθά προμηθεύονται μόνο σε ανταπόκριση στο σκοπό για τα οποία τέτοια αγαθά προορίζονται και όχι για εναλλακτικές χρήσεις στις οποίες μπορεί να είναι εφαρμόσιμα. Καμία ευθύνη για αποτυχία θα γίνεται αποδεχτή από την εταιρία μας για τέτοια εναλλακτική χρήση, προσθήκη ή μετατροπή.
Πάντα κάνουμε το καλύτερο στην παράδοση ώστε να είναι μέσα στα πλαίσια παράδοσης και παραγγελίας αλλά μερικές φορές μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση την οποία δεν ελέγχουμε εμείς. Ως τέτοιο οι ημερομηνίες που εμείς καθορίζουμε για την παραλαβή των αγαθών είναι μόνο σχετικές και δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε απώλεια, κόστος, ζημιά, αλλαγές ή έξοδα που θα προκληθούν από την οποιαδήποτε καθυστέρηση παράδοσης των αγαθών. (Συνιστούμε να μην κανονίσετε συνεργείο για τοποθέτηση μέχρι τα αγαθά να φτάσουν σε σας. Δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για όποιες αλλαγές προέκυψαν αν έχετε κανονίσει και ακυρωθεί λόγω καθυστέρησης παραλαβής των αγαθών)

Όλα τα αγαθά είναι αντικείμενα διαθεσιμότητας. Αν δεν παραδώσουμε τα αγαθά για οποιοδήποτε λόγο δεν θα γίνει καμία χρέωση στην πιστωτική σας κάρτα. Η Street and Circuit δεν θα είναι υπεύθυνη για αποζημιώσεις, για οποιεσδήποτε άλλες απώλειες που μπορεί να συμβούν αν δεν σας παραδώσουμε τα αγαθά.

Τα αγαθά μπορεί να μην είναι συμβατά με οχήματα που έχουν δεχτεί μετατροπή, προσθήκες και αλλαγές, μπορεί να δεχτούμε τέτοια αγαθά πίσω κατά την δική μας κρίση και ή θα εισηγηθούμε πλήρη επιστροφή ή πίστωση στον αγοραστή εκτός όπου τα αγαθά έχουν ειδικά παραγγελθεί για τον αγοραστή όπου δεν μπορεί να γίνει καμιά ενέργεια επιστροφής χρημάτων και πίστωσης.

Κάτω από καμία προϋπόθεση η Street and Circuit μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για οποιαδήποτε αλλαγή εφαρμογής προκύψει από τον αγοραστή. Είναι ευθύνη του αγοραστή να διασφαλίσει ότι έχει τα σωστά μέρη πριν την τοποθέτηση. Αυτό είναι τόσο απλό όπως το να συγκρίνεις σχήμα και μέγεθος των νέων αντικειμένων με τα μέρη που θα αφαιρεθούν από το αυτοκίνητο. Στην σπάνια περίπτωση που ένα αντικείμενο όντας ελαττωματικό θα ενεργήσουμε εκ μέρους του πελάτη ώστε να λάβει αποζημίωση για τα μέρη που τοποθετήθηκαν από τον κατασκευαστή ή Έλληνα εισαγωγέα. Αν ο κατασκευαστής/ εισαγωγέας αρνηθεί αποζημίωση τότε δεν θα είμαστε υπεύθυνοι.

Καμία ευθύνη δεν γίνεται αποδεκτή από την Street and Circuit όπου οι αγοραστές προσπαθούν να τροποποιήσουν ή τοποθετήσουν ανταλλακτικά όπου είναι γνωστό ή θα έπρεπε να είναι γνωστό στους αγοραστές ότι το προϊόν είναι λάθος κατά την προμήθεια ή αλλιώς όχι συμβατό με την παραγγελία.

Εταιρική πολιτική

Η Street and Circuit χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που εσείς δίνετε ΜΟΝΟ για να αγοράσετε ένα προϊόν και να αποσταλεί σε εσάς. Δεν κρατάμε κανένα αρχείο από τα προσωπικά σας δεδομένα μετά από την ολοκλήρωση των συναλλαγών.

Δεν μοιραζόμαστε τις προσωπικές σας πληροφορίες με κανένα άλλο οργανισμό, σε οποιαδήποτε περίπτωση.

Μπορεί να θελήσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας στο μέλλον για να σας ενημερώσουμε για τα τελευταία νέα μας και προσφορές προϊόντων. Εάν δεν επιθυμείτε να λάβετε νέα μας κάντε κλικ στο κουτί.
 

Συνέχεια