Αντλλακτικα - Tuning Parts - Street & Circuit, Hellas, Greece, Ελλαδα

DEI

Μονωτικό υλικό εξατμισης - Θερμομονωτίκη Κουβέρτα Turbo
Παραγγείλετε Heat Shields & Exhaust Wrap Online ή μέσω τηλεφώνου - Καλέστε στο 2310 854 719 10:00-19:00
DEI

Cry02
Cry02

Downpipe - Θερμομόνωση με ασπίδες/Μονωτική ταινία εξάτμισης
Downpipe - Θερμομόνωση με ασπίδες/Μονωτική ταινία εξάτμισης

Exhaust and Turbo Wrap including Accessories
Exhaust and Turbo Wrap including Accessories

Exhaust Wrap με το μέτρο - Exhaust Wrap by Meter
Exhaust Wrap με το μέτρο - Exhaust Wrap by Meter

Firewall/Body Panels - Θερμομόνωση με ασπίδες
Firewall/Body Panels - Θερμομόνωση με ασπίδες

Heat Shields - Reflective - Aluminium - Gold
Heat Shields - Reflective - Aluminium - Gold

Intercooler Heat Shields & Accessories
Intercooler Heat Shields & Accessories

Μονωτικό υλικό χταποδιού - Ταινία χταποδιού
Μονωτικό υλικό χταποδιού - Ταινία χταποδιού

Μπαταρία Θερμομόνωση με ασπίδες - Battery Heat Shields
Μπαταρία Θερμομόνωση με ασπίδες - Battery Heat Shields

Sound Insulation
Sound Insulation

Thermal Chemicals
Thermal Chemicals

Wire and Hose Heat Shields
Wire and Hose Heat Shields

DEI Ταινια Χταποδιου/Εξατμισης - Θερμομονωτίκη Κουβέρτα Turbo/Χταποδι, Greece


DEI Titanium exhaust wrap.
Probably the best performing exhaust wrap on the planet. Image Source: http://xkv8r.blogspot.gr/2013/08/zorstsits-wrap.html


Thermotec/DEI Adhesive Back Heat Barrier
Το Adhesive Backed Heat Barrier προστατεύει τα μέρη και τα συστατικά από την ακτινοβόλο θερμότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις εφαρμογές για να προστατευθούν οι χρωματισμένες επιφάνειες, τα πλαστικά μέρη ή οποιοδήποτε συστατικό από τα καταστρεπτικά αποτελέσματα της ακτινοβόλου θερμότητας. Αποτελείται από woven silica με εύκαμπτο τελείωμα. Η ιδιαίτερα αντανακλαστική επιφάνεια του υλικού είναι σε θέση να αντανακλά τις ακτινοβόλες θερμοκρασίες παραπάνω από 2000F. Το υλικό του μπορεί εύκολα να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια ή να τυλιχτεί γύρω από μια μάνικα ή ένα καλώδιο για να δώσει μια καθαρή επαγγελματική εμφάνιση.

Thermotec/DEI Aluminized Heat Barrier
Το Aluminized Heat Barrier αποτελείται από woven silica με εύκαμπτο επάργυλο τελείωμα. Η ιδιαίτερα- αντανακλαστική επιφάνεια του υλικού είναι σε θέση να αντανακλά θερμοκρασίες παραπάνω από 2000F. Αυτό το προϊόν μπορεί να εγκατασταθεί χρησιμοποιώντας τα τυποποιημένα καρφιά με μια εφεδρική κόλλα. Η χρήση των σφιγκτήρων ή των λουριών όπως το Snap Strap της Thermotec/DEI μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κρατήσουν το κάλυμμα σε ισχύ για τα manifold ή τα συστήματα εξάτμισης.

Thermotec/DEI Exhaust Insulating Wrap
Το Exhaust Insulating Wrap είναι ένας καινοτόμος τρόπος για να δημιουργηθεί περισσότερη ιπποδύναμη και να μειωθούν οι θερμοκρασίες κάτω από το καπό. Τυλίγοντας τις κεφαλές διατηρεί τα καυτότερα αέρια εξάτμισης και βγαίνουν από το σύστημα γρηγορότερα μέσω της μειωμένης πυκνότητας. Η αυξανόμενη σάρωση εξάτμισης παράγεται, μαζί με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες εισαγωγής. Το μονωμένο περικάλυμμα εξάτμισης αντιστέκεται τη συνεχή θερμότητα μέχρι 2000F, και δεν περιέχει καθόλου ασβέστη. Το Exhaust Wrap της Thermotec/DEI δεν θα υπέρ μονώσει ένα σύστημα όταν εγκαθίσταται κατάλληλα λόγω σε ένα ειδικό επίστρωμα που αναπτύσσεται από την Thermotec/DEI - θερμική τεχνολογία διεξαγωγής Thermal Conduction Technology (TCT) - που διευθύνει τη θερμότητα πέρα από την επιφάνεια του περικαλύμματος. Αυτό το επίστρωμα ελέγχει τη συγκέντρωση και τη χρήση της θερμότητας.

Thermotec/DEI Starter Motor Heat Shield
Στο σημερινό υψηλής θέρμανσης περιβάλλον, οι εκκινητές παίρνουν πολλή καταστρεπτική θερμότητα που καταστρέφει τo τύλιγμα του εκκινητή και του σωληνοειδούς. Για να καταπολεμήσει αυτό το πρόβλημα, η Thermotec/DEI δημιούργησε μια μη-αγώγιμη ασπίδα θερμότητας με μια ιδιαίτερα αντανακλαστική mylar επιφάνεια. Η Starter Heat Shield θα αντανακλάσει πάνω από το 90% της ακτινοβόλου θερμότητας, προσθέτοντας ζωή στον εκκινητή και θα βεβαιώσει αξιόπιστες ενάρξεις. Η Starter Heat Shield είναι ένα universal κιτ που εγκαθίσταται σε όλους τους εκκινητές.

Thermotec/DEI Thermo Shield
Η Thermo Shield προστατεύει τις μάνικες και τα καλώδια από την ακτινοβόλο θερμότητα. Η θερμο-ασπίδα χρησιμοποιείται στις εφαρμογές όπου είναι δύσκολο ή μη πρακτικό να αποσυνδεθεί το ένα τέλος της μάνικας ή του καλωδίου. Η ταινία μπορεί εύκολα να τυλιχτεί γύρω από τη μάνικα ή το καλώδιο για να κάνει μια καθαρή, επαγγελματική εμφάνιση και να προστατεύσει τα μέρη από πάνω από 90% της ακτινοβόλου θερμότητας μέχρι 2000 βαθμούς Φαρενάιτ.

Thermotec/DEI Turbo Insulating Kit
Το Turbo kit σχεδιάστηκε για να προστατεύει, να βελτιώσει την απόδοση, και να αποβάλει τη στρόβιλο καθυστέρηση ενός turbo. Αυτό το πλήρες κιτ, για να περιέχει τη θερμότητα που παράγεται από ένα τούρμπο, τοποθετείται σε μια ευρεία ποικιλία τουρμπίνων. Το κιτ έρχεται με ένα υπερβολικό ποσό υλικού να καλύψει τα turbos από τη μικρότερη αυτοκίνητη εφαρμογή, μέχρι τις εφαρμογές φορτηγών. Δύο turbo kit είναι διαθέσιμα- ένα κιτ τεσσάρων κυλίνδρων, και ένα κιτ έξι και οκτώ κυλίνδρων. Κάθε κιτ περιέχει έναν ρόλο του μονωτικού περικαλύμματος Exhuast Insulating Wrap 1 ή 2 ιντσών, 1 γιάρδα του Aluminized Heat Barrier, και ένα κομμάτι 3" Χ 6" Exhaust Insulating Wrap. Το υλικό και οι οδηγίες συμπεριλαμβάνονται.Παραγγείλετε Online
Πληρώστε με Αντικαταβολή