Αντλλακτικα - Tuning Parts - Street & Circuit, Hellas, Greece, Ελλαδα

AUDI - TAKAKIA FERODO - FERODO PREMIER ΤΑΚΑΚΙΑ

Βρείτε τις καλύτερες τιμές για - AUDI - TAKAKIA FERODO στο eBay

A3 - ΤΑΚΑΚΙΑ FERODO AUDI
A3 - ΤΑΚΑΚΙΑ FERODO AUDI

A3 - TAKAKIA FERODO AUDI
A3 - TAKAKIA FERODO AUDI

A4 B5 - TAKAKIA FERODO AUDI
A4 B5 - TAKAKIA FERODO AUDI

A4 B6 - TAKAKIA FERODO AUDI
A4 B6 - TAKAKIA FERODO AUDI

A6 4B - TAKAKIA FERODO AUDI
A6 4B - TAKAKIA FERODO AUDI

RS4 - TAKAKIA FERODO AUDI
RS4 - TAKAKIA FERODO AUDI

S3 - TAKAKIA FERODO AUDI
S3 - TAKAKIA FERODO AUDI

S4 B6 - TAKAKIA FERODO AUDI
S4 B6 - TAKAKIA FERODO AUDI

TT - TAKAKIA FERODO AUDI
TT - TAKAKIA FERODO AUDI


Ferodo Τακάκια - Ferodo Τακάκια DS Performance, Ferodo Τακάκια Premier, A3 ΤΑΚΑΚΙΑ FERODO Audi, A4 B5 ΤΑΚΑΚΙΑ FERODO Audi, A4 B6 ΤΑΚΑΚΙΑ FERODO Audi, A6 4B ΤΑΚΑΚΙΑ FERODO Audi, RS4 ΤΑΚΑΚΙΑ FERODO Audi, S3 ΤΑΚΑΚΙΑ FERODO Audi, S4 B6 ΤΑΚΑΚΙΑ FERODO Audi, TT ΤΑΚΑΚΙΑ FERODO Audi

Τακάκια Audi - Τα εργοστασιακά Τακάκια και τα όριά τους

 Όπως και το 99% των αυτοκινήτων στο δρόμο, τα τακάκια των φρένων που τοποθετούνται σε αυτοκίνητα Audi από το εργοστάσιο έχουν έναν τεράστιο συμβιβασμό. Τα τακάκια φρένων της Audi έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι σε θέση να δώσουν ένα μεγάλο φρενάρισμα-σταμάτημα στο όριο της πρόσφυσης των ελαστικών, μια φορά.

Αν χρειαστεί να γίνει αυτό δύο φορές σε σύντομο χρονικό διάστημα, μπορείτε να είστε σε θέση να αισθανθείτε την αποτελεσματικότητα του συστήματος πέδησης να μειώνεται λόγω του ότι τα τακάκια υπερθερμαίνονται.

Τα τακάκια των φρένων της Audi δεν είναι διαφορετικά από οποιοδήποτε άλλο κατασκευαστή αυτοκινήτων. Στο 99,9% του χρόνου της οδήγησης δεν χρειάζεστε ένα βελτιωτικό τακάκι φρένων, αλλά εάν οδηγείτε γρήγορα ή κατεβείτε από ένα βουνό, μπορείτε να αρχίσετε να αισθάνεστε τις επιπτώσεις της εξασθένησης των φρένων. Τότε είναι που χρειάζεστε ένα σετ από τακάκια ποιότητας.

Audi Δισκόφρενα - Συστάσεις

Ferodo τακάκια φρένων είναι διαθέσιμα σε τρεις βασικούς τύπους, Ferodo Premier τακάκια, Ferodo DS Performance Τακάκια και Ferodo DS2500 τακάκια.

Τακάκια Ferodo - Δικιές μας συστάσεις

Για καθημερινή και όχι απότομη οδήγηση - Συστήνουμε "Ferodo Premier" τακάκια

Για γρήγορη οδήγηση στο δρόμο, ενδεχόμενη επίσκεψη σε πίστα, γρήγορα αυτοκίνητα - Συστήνουμε "Ferodo DS Performance" τακάκια

Για μεγάλα αυτοκίνητα με δύναμη, ακραία οδήγηση και χρήση πίστας - Συστήνουμε "Ferodo DS2500" τακάκια

Τακάκια Audi - Τι είναι η εξασθένηση των φρένων;

 Η εξασθένηση στο φρένο συμβαίνει όταν τα τακάκια των φρένων υπερθερμαίνονται. Όταν τα τακάκια υπερθερμαίνονται δημιουργούν καπνό, καθώς το υλικό από το τακάκι καίγετε. Αυτός ο καπνός εισχωρεί μεταξύ του τακακίου και της δισκόπλακας μειώνοντας σημαντικά την τριβή και την ισχύ πέδησης.

Τακάκια Audi - Πως νιώθεις την εξασθένηση των φρένων ;

 Όταν συμβεί αυτό, στο πεντάλ του φρένου η αίσθηση θα παραμείνει ισχυρή, με άλλα λόγια δεν θα αισθάνεται μαλακή, αλλά όταν αυξηθεί η πίεση στο πεντάλ, η δύναμη πέδησης δεν αυξάνεται και σε ορισμένες περιπτώσεις, η ισχύς πέδησης μπορεί να μειωθεί, καθώς εφαρμόζεται όλο και περισσότερη πίεση στο πεντάλ του φρένου.


Part Filter