VALEO SHOP

Street & Circuit Ελλάδα: Εγγύηση αποστολής των σωστών ανταλλακτικών - 14 Ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων - Εγγύηση κατασκευαστή
Valeo Ανταλλακτικά
  Αρχή σελίδας/Home > VALEO ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ > SMART - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ VALEO Ο Λογαριασμός Μου  |  Περιεχόμενα Καλαθιού  |  Ολοκλήρωση Αγοράς/Checkout   |   Log In/Create Account  

SMART - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ VALEO - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ VALEO ΣΕΡΒΙΣ - VALEO PARTS
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων Valeo. H Valeo ειναι προμηθευτής εργοστασιακών ανταλλακτικών σε πολλά Ευρωπαικά εργοστάσια αυτοκινήτων όπως είναι η Peugeot, Audi και VW. Τα ανταλλακτικά Valeo είναι αντίστοιχης ποιότητας με αυτά που τοποθετούνται στο αυτοκίνητο σας από το εργοστάσιο. Η Valeo κατασκευάζει πολλών ειδών ανταλλακτικά αυτοκινήτου. Το 95% των ανταλλακτικών που είναι στον κατάλογο της Street & Circuit παραδίδονται την επόμενη μέρα εφόσον γίνει παραγγελία πριν τη 1π.μ. Εάν το ανταλλακτικό της Valeo που θέλετε δεν υπάρχει στον κατάλογο μας ή αν προτιμάτε να μιλήσετε σε κάποιον προσωπικά, καλέστε μας τώρα.

Valeo Ανταλλακτικά - Valeo Φίλτρα, Κιτ Συμπλέκτη

Παραγγελία Πριν τις 13:00 μμ - Παράδοση Αύριο

Fitment Guarantee

Εγγυόμαστε να σας στείλουμε τα σωστά ανταλλακτικά, αν δεν το κάνουμε θα παραλάβουμε τα λάθος ανταλλακτικά και θα σας στείλουμε τα σωστά χωρίς καμία επιβάρυνση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μπορεί να απαιτηθεί από τον πελάτη να μας παρέχει κάποιες μετρήσεις και/ή φωτογραφίες για να επιβεβαιώσουμε τα σωστά ανταλλακτικά. Αν ο πελάτης δεν είναι σε θέση να μας παρέχει αυτές τις μετρήσεις ή φωτογραφίες για να μας βοηθήσει τότε όλα τα έξοδα αποστολής θα είναι η ευθύνη του πελάτη.

Επίσης όλα τα έξοδα αποστολής θα είναι ευθύνη του πελάτη εάν οι αρχικές λεπτομέρειες της παραγγελίας ήταν λανθασμένες. Για παράδειγμα αν ο πελάτης πει το αυτοκίνητο είναι το 2007 όταν η παραγγελία δωθεί, αλλά το αυτοκίνητο είναι στην πραγματικότητα το 2008.

Είμαστε υπερήφανοι για τους εαυτούς μας στο να στέλνουμε τα σωστά ανταλλακτικά, αλλά μερικές φορές μπορεί να αποσταλλούν και λάθος.

Δεν περιμένουμε από εσάς να πληρώσετε για ένα λάθος που κάναμε εμείς.


14 ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Εάν αλλάξετε γνώμη και για οποιοδήποτε λόγο εντός 14 ημερών από την παραλαβή των προιόντων μπορείτε να τα επιστρέψετε και να γίνει επιστροφή χρημάτων.

Λαμβάνουμε μόνο ανταλλακτικά που δεν έχουν τοποθετηθεί και η συσκευασία τους είναι άψογη κατάσταση.

Στην επιστροφή χρημάτων δεν συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής, οποιαδήποτε προκαταβολή(αν έχει κατατεθεί)και δεν γίνεται για ανταλλακτικά που έχουν κατασκευαστεί ειδικά από το εργοστάσιο με τις προδιαγραφές των πελατών.

1 χρόνος εγγύηση του Κατασκευαστή.

Η εγγύηση του κατασκευαστή για αυτό το ανταλλακτικό καλύπτει όλα τα υλικά και κατασκευαστικές ατέλειες μέχρι ένα έτος από την ημερομηνία αγοράς. Η εγγύηση δεν συμπεριλαμβάνει αναλώσιμα μέρη (κατά περίπτωση).

Για τους πλήρεις όρους και τις προϋποθέσεις μας κάντε κλικ εδώ ή αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας!

Valeo Product Finder

Δεν υπάρχει στην λίστα; - Χρειάζεστε Βοήθεια; - Καλέστε μας!

Χονδρική πώληση για Valeo διαθέσιμη.

SMART - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ VALEO

SMART - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ VALEO
CITY COUPE - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ VALEO SMART
CITY COUPE - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ VALEO SMART
FOR TWO COUPE - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ VALEO SMART
FOR TWO COUPE - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ VALEO SMART
FORFOUR - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ VALEO SMART
FORFOUR - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ VALEO SMART
FORTWO COUPE - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ VALEO SMART
FORTWO COUPE - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ VALEO SMART
ROADSTER - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ VALEO SMART
ROADSTER - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ VALEO SMART
ROADSTER BRABUS - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ VALEO SMART
ROADSTER BRABUS - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ VALEO SMART

Valeo Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

Valeo είναι ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στην παροχή αρχικού εξοπλισμού (OE) ανταλλακτικών αυτοκινήτων Valeo ποιότητας και είναι επίσης ένας ΟΕΜ (ένας κατασκευαστής ανταλλακτικών αυτοκινήτων που προμηθεύει ανταλλακτικά αυτοκινήτων άμεσα για τους κατασκευαστές αυτοκινήτων).

Η Valeo παρέχει μία τεράστια γκάμα σε εξαρτημάτα αυτοκινήτων η οποία συμπεριλαμβάνει αλλά δεν περιορίζεται σε:

Ψυγεία - ψυγεία κλιματισμόυ και ψυγεία νερού. Όλα τα ψυγεία της Valeo είναι εργοστασιακής ποιότητας και standar και επαναφέρουν το συστήματος ψύξης σας σε μορφή καινούριου.

Ανταλλακτικά φρένων - Δισκόπλακες και τακάκια.Η Valeo έχει ένα τεράστιο εύρος σε εξαρτημάτα πέδησης για τα περισσότερα αυτοκίνητα στο δρόμο σήμερα. Αν ψάχνετε για μία φτηνή αντικατάσταση για ένα αυτοκίνητο που χρησιμοποιείτε στην πόλη, η Valeo είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Ηλεκτρικά - Μηχανισμοί Παραθύρων, ανεμιστήρες εσωτερικού χώρου, πηνία ανάφλεξης,μπουζοκαλώδια, ανεμιστήρες ψύξης του κινητήρα, λάμπες, πολλαπλασιαστές, μίζες, δυναμό.

Μέρη κινητήρα - αντλίες νερού, αντλίες τιμονιού, συμπλέκτες, κιτ συμπλέκτη, δίσκοι συμπλέκτη, ρουλεμάν συμπλέκτη, μονής μάζας βολάν, διπλής μάζας βολάν, κιτ μετατροπής βολάν απο διπλής, σε μονής μάζας.

Εξαρτήματα Σασί - Χειρολαβές, προβολείς, πίσω φώτα, πλαινά φλας, τάπες καυσίμου, υαλοκαθαριστήρες, υαλοκαθαριστήρες κιτ, υαλοκαθαριστήρες μεμονωμένοι, εμπρός υαλοκαθαριστήρες, πίσω υαλοκαθαριστήρες.

Λίγο πολύ τα πάντα!

Η ιστοσελιδα Street & Circuit απαριθμεί τα περισσότερα από τα μέρη που είναι διαθέσιμα σε απόθεμα. Εάν το ανταλλακτικό που χρειάζεστε δεν περιλαμβάνεται στη λίστα μπορούμε να το παραγγείλουμε απευθείας από το κέντρο διανομής της Valeo στην Γαλλία.

Ο χρόνος παράδοσης για Valeo εξαρτημάτα που γίνονται παραγγελία από Γαλλία είναι περίπου 7 ημέρες.

Τα ανταλλακτικά Valeo που αναφέρονται στο Street & Circuit μπορούν να παραδοθούν στην πόρτα σας την επόμενη ημέρα για παραγγελίες που δόθηκαν πριν από 13:00πμ.

Παραγγείλετε τα Valeo ανταλλακτικά σας μέσω διαδικτύου ή τηλεφώνου. Αν χρειάζεστε βοήθεια με την επιλογή των σωστών εξαρτημάτων καλέστε μας τώρα και μπορούμε να σας πούμε το σωστό εξάρτημα για το αυτοκίνητό σας.

Valeo Car Parts

Translation by Google

Valeo are one of the world leaders in the supply of original equipment (OE) quality car parts and Valeo is also an OEM (a car part manufacturer that supplies car parts directly to car manufacturers).

Valeo supply a massive range of car parts which includes but no limited to;

Radiators - Air conditioning and water
Brake Parts - Brake Discs and Brake Pads
Electrics - Window motors, interior fans, ignition coils, spark plug leads, engine cooling fans, light bulbs, coil packs, starter motors, alternators
Engine Parts - Water pumps, power steering pumps, clutches, clutch kits, clutch discs, flywheels
Body Fittings - Handles, headlights, rear lights, indicators, fuel caps, wipers, wipers sets, individual wipers

Pretty much everything!

The Street & Circuit website lists most of the parts that are available from stock. If the part you need is not listed we can order direct from the Valeo distribution centre in France.

Delivery time for Valeo parts ordered from France is around 7 days.

Valeo parts listed on the Street & Circuit can be delivered to your door the next day for orders placed before 13.00hours.

Order your Valeo parts online or by phone. If you need help choosing the right parts call us now and we can tell you the right part for your car.

  Αρχή σελίδας/Home » VALEO ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ » SMART - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ VALEO
Καλάθι Αγορών/Cart
Άδειο καλάθι/0 items

Ο Λογαριασμός Μου
Περιεχόμενα Καλαθιού
Ολοκλήρωση Αγοράς/Checkout
Log In/Create Account


Αντικαταβολή- Μετρητά- PayPal- Τράπεζα- Πιστωτική Κάρτα

Προκαταβολή/ Πληρωμές

Ψάξτε Με Τον Κωδικό Προϊόντος
Παραγγείλετε Online - Θα σας καλέσουμε σε λιγότερο από 5 λεπτά (9πμ-15:00, Δευτ-Παρ) για να ελέγξουμε τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας, εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με κάτι, είστε ελεύθεροι να ακυρώσετε αυτή τη στιγμή.
Έχετε απορίες ή χρειάζεστε βοήθεια; Χρησιμοποιήστε τον chat στο site για να συνομιλήσετε μαζί μας τώρα - Κάντε κλικ στη μπλε φούσκα στο κάτω δεξί μέρος.
Τηλ: 2310 854 739 9πμ-15:00 Δευτ-Παρ

*Παραγγείλετε Online: 24 Ώρες
*Messenger (Κάτω Δεξιά) η email: sales[@]streetandcircuit.gr
*Ελάτε Στο Γραφείο Μας: Δευτ-Παρ 9πμ–7μμ, Σάβ 9πμ-4μμ

4 λόγοι για να αγοράσετε από το Street & Circuit
1. Αποστέλλουμε τα προϊόντα μας σε πελάτες σε όλη την Ελλάδα καθημερινά!
2. Πληρώστε με αντικαταβολή!
3. Όλες οι παραγγελίες έχουν 7 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων!
4. Εγγυόμαστε να σας στείλουμε τα σωστά ανταλλακτικά, αν δεν το κάνουμε θα παραλάβουμε τα λάθος ανταλλακτικά και θα σας στείλουμε τα σωστά χωρίς καμία επιβάρυνση!

Μεταφράστε:

Πώς να παραγγείλετε/How to Order - Εγγύηση - Επικοινωνία/Contact Us - International Customers - S&C Newsletter


Copyright © 2014 Street & Circuit Ανταλλακτικά

www.streetandcircuit.biz - www.streetandcircuit-shop.biz - www.streetandcircuit.gr - www.tenzoracingsports.grΕγγραφείτε στο newsletter μας