Αντλλακτικα - Tuning Parts - Street & Circuit, Hellas, Greece, Ελλαδα
NGK LPG5 Μπουζί
Κωδικός:







Compare Prices & Buy This Product on ebay



Click here for tips for buying from sellers in the USA



Product ManufacturerBrand

NGK

S&C Product CodeΚωδικός S&C / S&C Product Code

LPG5

Delivery TimeCompany's Home Country

Japan

Product Type: Ignition


Προδιαγραφές / Specs

Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση ανταλλακτικών της NGK για να βρείτε τα δικά σας μπουζί - Κάντε κλίκ εδώ


Προδιαγραφές / Specs

Η τιμή είναι για 1 τεμάχιο/Price is for 1 piece

Μπουζί NGK LPG

Τα μίγματα LPG/αέρα παρουσιάζουν μεγαλύτερη δυσκολία στην ανάφλεξη από τα μίγματα βενζίνης/αέρα. Αυτό σημαίνει ότι απαιτείται υψηλότερη τάση από το σύστημα ανάφλεξης, πράγμα το οποίο ενδέχεται να οδηγήσει σε αστοχία του πολλαπλασιαστή.

Τα μπουζί NGK LPG απαιτούν χαμηλότερη τάση ανάφλεξης για την ανάφλεξη των μιγμάτων LPG/βενζίνης, μειώνοντας έτσι την καταπόνηση του συστήματος ανάφλεξης του αυτοκινήτου σας. Επίσης, η καύση του LPG παράγει υψηλότερη θερμότητα από τη βενζίνη, το ηλεκτρόδιο ιριδίου που χρησιμοποιείται στα μπουζί NGK LPG παρουσιάζει πολύ μεγαλύτερη αντοχή από εκείνο στο πρωτότυπο μπουζί, έτσι έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
 


Συχνές Ερωτήσεις / Common Questions

Ε. Τι γίνεται στην περίπτωση που τα ανταλλακτικά δεν ταιριάζουν στο αυτοκίνητο μου ή μου έχετε στείλει λάθος προιόντα;
Α. Αν το λάθος είναι δικό μας, θα αντικαταστήσουμε τα λάθος ανταλλακτικά με τα σωστά χωρίς χρέωση. Αν τα σωστά ανταλλακτικά δεν είναι διαθέσιμα, θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας αφου μας επιστρέψετε πρώτα τα προιόντα που έχετε λάβει στην αρχική τους συσκευασία, εκτός απο το κόστος των μεταφορικών ή άλλων χρεώσεων. Μπορεί να σας ζητήσουμε πληροφορίες και/ή φωτογραφίες για να σας βοηθήσουμε.

Ε. Για πόσο καιρό ισχύει η εγγύηση;
Α. Ολα τα ανταλλακτικά έχουν εγγύηση τουλάχιστον για ένα έτος για κατασκευαστικές ατέλειες. Πολλά ανταλλακτικά φέρουν εγγύηση εφ'όρου ζωής.

Ε. Τι γίνεται στην περίπτωση που έλαβα τα ανταλλακτικά αλλά άλλαξα γνώμη και θέλω να τα επιστρέψω;
Α. Εφόσων η συσκευασία δεν έχει σχιστεί ή καταστραφεί και το προιόν δεν έχει ανοιχτεί και χρησιμοποιηθεί μπορείτε να τα επιστρέψετε. Θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας εκτός από το κόστος των μεταφορικών ή άλλων χρεώσεων και εκτός απο τα χρήματα της προκαταβολής που δώσατε κατά την παραγγελία σας (αν δώσατε προκαταβολή). Τα προιόντα θα πρέπει να επιστραφούν εντός 14 ημερών απο την παραλαβή. Η ρύθμιση και τα έξοδα της επιστροφής των προιόντων σε εμάς είναι ευθύνη του πελάτη. Ολα τα προιόντα που στέλνουμε, είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ συσκευασμένα για να αποφύγουμε οποιαδήποτε καταστροφή του προιόντος ή της συσκευασίας του, γι'αυτό σας παρακαλούμε να κρατήσετε τη συσκευασία τους και να την χρησιμοποιήσετε σε περίπτωση που αποφασίσετε να επιστρέψετε τα προιόντα.

Ε. Πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά ως την πόρτα μου;
Α. Για τα περισσότερα προιόντα που παραδίδονται στην ηπειρωτική Ελλάδα τα μεταφορικά είναι €7,90 και για τα νησιά €11,90. Αν θέλετε να αγοράσετε άλλα προιόντα συνήθως χρεώνουμε μεταφορικά για το μεγαλύτερο/βαρύτερο είδος. Για παράδειγμα αν θέλετε να παραγγείλετε αμορτισέρ και ελατήρια, θα χρεώσουμε μεταφορικά μόνο για τα αμορτισέρ και τα ελατήρια θα παραδοθούν δωρεάν. Για να μάθετε την τιμή ακριβώς, μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό και να την δείτε κατά το checkout ή να μας τηλεφωνήσετε στο 2310 854 719

14.4309

REF:161097


Γράψτε μια νέα κριτική
NGK LPG